neděle 29. července 2012

Všehonechuť


Zima - zima, léto vedro, kdo tu má existovat? Vyrážíme trénovat s bandou, abysme 30.8. v Modrý vopici zahráli poslouchatelně.

A teď z trochu jiného soudku:
Nějakej blbeček plavec se před Letními Olympijskými Hrami V Londýně 2012 vyfotil v obchodě se zbraní v ruce. A co udělal jeho zemský olympijský výbor? Trest. Za co, panebože, za co?
Lidská mysl nechápe. Že profesionalita omezuje lidskou svobodu tímto způsobem. Když mě nekdo vyfotí s lahváčem, vyhoděj mě snad ze školy? Pošlou do vězení? Zabijou?
Je sice pravda, že reprezentuje svoji zemi, stejně jako politici, tak by mohl mít úroveň.
Je to ale na hovno.

Ale teď z úplně jiného soudku:
V poslední době na mě furt všichni choděj, že je strašně super pomáhat afričanům, posílat jim peníze a bojovat za jejich práva. A pak se stane, že v Africe sedí miliarda lidí, co držej pušku, ale nevědí jak se jejich rodnym jazykem napíše "máma". Bez urážky, jsou na úrovni středověku, ale mají technologie 21. století. Kdybysme řešili vlastní problémy, nechali je na pokoji a pokoušeli se radši nezkrachovat...
Prostě si myslim, že Evropa se rozvinula a teď má potřebu uspíšit přirozený vývoj afričanů. Zasahuje do přírody. U nás to trvalo 10000 let, u nich má 100 ?! To neni uplně ou kej.
Je sice hezký, že Saudský Arábii hrozej, že ji vyřaděj z olympijskejch her, prostože v silně muslimské zemi ženy nesmějí sportovat. A? Vždyť je to součást jejich kultury! A my, drzí a namyšlení boháči jim do toho máme hovno co kecat.

Protože ženská neni to samý co chlap, a řvěte si co chcete, že ženský diskriminuju.. Hovno!

Prozměnu, z olympiády:
Při zápasech volejbalu kamera nesmí zabírat dámské zadní partie. Prý sexualistické. Ale u mužů to neplatí. Těm můžou klidně nafotit i koule. A kdo že je chudáček diskriminovanej a eště ani nemůže vokoukávat hezký zadky nehezkejch sportovkyň ?!

Se tady všichni snažej o globalizaci.
Aby každej byl stejnej, normočlověk.
Ale nebude.
Ne.
Neříkám že je někdo vejš, nebo neschopnej.
Ne.
Jenom prostě se na něco hodí víc ženská, na něco chlap.
Jsou rozdílní.Proč by jinak vesmír stvořil pohlaví dvě?
Asi z nudy..


A omlouvám se za délku.

1 komentář:

  1. Zkoušels někdy napsat básničku? Myslim si, že by ti to celkem sedlo, stačilo by ti to trochu zrýmovat a z tohohle bys měl avantgardní pásmo na entou!!!

    OdpovědětVymazat