úterý 1. ledna 2013

Servis akcí - LEDEN

Začínáme!
Na začátku každého měsíce se můžete těšit, že sem hodím seznam zajímavých akcí, které se v daném měsíci konají a na kterých byste neměli chybět. Úzce to souvisí s tím, že dělám něco málo pro New Music Promotion (zařizuju koncerty atd.) a že se stále víc a víc zajímám o českou hudební scénu.

Takže LEDEN:

3.1.2013 - Moodyrain, v klubu U staré paní. S touhle kapelou jsem minichvilku hrál a je to něco. Lehčí blues, ale hezký!

11.1.2013 - Den před náma na sedmičce zahrajou známí DiscoBalls! Reprezentanti ska-soulu jsou jednou z nejlepších kapel v rámci tohoto žánru v republice. Dle mého názoru hladce přehrajou i Tleskače, a to podle mě není málo!

12.1.2013 - Tradiční zimní 007 - SNOW JOB; Mother´s funkers, Jeanius. Stejně jako každou zimu pořádám koncert v jednom z nejlepších klubů v Práglu, na Sedmičce. Těšit se můžete na mojí kapelu Snow job i s hostujícím basákem Krdlíkem a na další dvě kapely, které jdou hodně rychle vzhůru:) Start 19:00, vlez 60,-

13.1.2013- ve Futuru zahrají Kurtizány z 25. Avenue!

18.1.2013 - to hrajou U Rafa naši kamarádi ze Čtyřrozměrný berušky. Krdlík, jejich basák občas zaskakuje na basu ve Snow Job, a k jejich hudbě mohu říct jen to, že msej makat makat zlepšovat se...

18.1.2013 - ten stejnej den hrajou ve Večerní kavárně Souterrain Povětroň. Dříve dva z jejich členů působili ve skvělé grungeové kapele Fluid. Takže teď tak :)

25.1.2013 - Chapeau rouge a Wild Tides, The Fakes a CLASH! Tohle BUDE stát za to!

A kam nechodit? Kdo se 3.1. objeví na Nové Chmelnici, je pro mě mrtev. hrajou tam Koblížc! a Kyanid... a tomu je potřeba se vyhnout!

Žádné komentáře:

Okomentovat