čtvrtek 31. ledna 2013

Servis akcí - ÚNOR

Oujé, takže, pomalu nám začíná únor a je tedy čas napsat vám, kam kdy máte přijít. Seznam koncertů nejen BrainWave Production, ve které koncerty aktuálně zařizuji i já, ale hlavně můj výběr zajímavých a určitě skvělých klubových akcí v Praze pro měsíc únor!


1.2.2013 - Po dvou měsících opět v Praze. Ve Vagonu vystoupí nejlepší český RHCP revival Red Hot Chili Papričky. Znáte Kulicha, zvukaře Wohnoutů? Ne? Tak ten tu hraje na kejtru. A na basu jeden z nejlepších českých basáků, El Kuna!

1.2. 2013 - Ten samý den v klubu XT3 na Žižkově je velká Ska párty. Vystoupí: V3Ska(ska-reggae) + Jumping JellyFish(alternative-ska) + Zelená konev(ska-rock) + Kšandy Industry(ska-reggae) + Mluvící Šutr(folk-experimental). Myslím, že V3SKA a Zelenou konev znáte, reprezentují naši klubovou ska scénu dlouho a dobře!

2.2.2013 - A další skáčko, tedy přesněji ska-punk. Na Sedmičce na Strahově se představí i s novým basákem Jet8 - několikačlenná formace, která už má za sebou 2 CD a několik evropských turné vám urve uši a připraví vás na EP, které budou natáčet na jaře. Jo a taky tu hraje na ságo můj bratranec! Jako další vystoupí Green Monster.
           
2.2. 2013 -A stejný den - další koncert - Chapeau rouge-  Bonebroke (rock punk), Up Against It (pop punk), kteří zahrají i na březnovém křtu kapely Blue Mysteries a žánr, který hrají, reprezentují s chutí a energií, dále pak Treska (punk rock) a Daily Project (pop punk)

7.2.2013 - A znovu Chapeau rouge - Fast Fall down, skupina inspirovaná RHCP a která určitě potěší uši zde zahraje v doprovodu Mothers funkers. Bassman této skupiny hraje například v tri Michala Pavlíčka, a jak už název kapely vypovídá, můžete se těšit na parádní funkovou jízdu! A ještě zahrají The Goodnights Boys.


9.2. 2013 - Matrix - Omská fest
Gastrojazz. Yes. + Vomit Profit + Fon Honneberg + Umami + Houpací kozy + Třetí Rozměr


14.2. 2013 - Futurum, Kung-fu Girlz, The Unholy Preachers, Slobodná Európa

15.2.2013 - Enjoy and Joy party - vystoupí NeoSound (rock), Mirror Image (indie alternative), Daydream, Nation (noise pop), Gits (indie-rock)


22. 02. 2013 - 007 - Vystoupí kapela, která je pojmenována po mě. MYSTERY OF 19TH OCTOBER (sk) je totiž záhada, jaktože se zrovna v tento den narodil tak geniální člověk, jako jsem já. Ale teď vážně, jejich hudba je super, takže prosím. A protože jde o ryze slovenský koncert, druhá kapela hrající tento večer bude FISHFACE (sk).


26.2.2013 - Inner Talks, naše dávná spřízněná kapela, která už má vydání CD za sebou nějaký ten pátek, vystoupí v Popocafépetlu. Můžete se těšit na skvělou Indie muziku inspirovanou britskou scénou sedmdesátých let.


Žádné komentáře:

Okomentovat