čtvrtek 24. ledna 2013

Volby nadruhou

Už podruhé píšu o stejném tématu, a přeci je to podruhé jiné. A proto skoro nic nenapíšu.
Mrzí mě, že někteří lidé, vlastně skoro jejich většina jsou arogantní pokrytci, hovada, netolerantní debilové a levičáci. A bezmozkové.
Pokud je v týhle zemi schopno 50% lidí volit Zemana, sprostýho hulvátskýho opilce bez vlastního názoru, který chce jen urvat moc, cejtim, že to není nic pro mě. Radši se seberu a vytvořim si vlastní realitu, ve který si budu žít.
Po výrocích Václava Klause a Václava Klause, kdy ten první podpořil Zemana, hlavně proto, aby se po skončení mandátu mohl stát premiérem nebo podobně, prostě znovu moc moc moc, a ten druhý si rýpnul do Karlova zpěvu. Ano, Karel zpívat neumí. Ale je tady trochu jiná rovina, symbolická. Ti kteří ji vnímají jako projev vlastenectví, hrdosti k národu a podobně, palec nahoru. Ale ti co se jen vysmívají a nechtějí Karla jen proto, že neumí zpívat a jeho tchán byl nacista, jsou opravdu jen omezenci. Copak je zpěv potřeba v prezidentském úřadu? Copak on může za to, jaké má on, resp. jeho žena příbuzné? Vždyť je to nesmysl lidi, vzpamatujte se.. Jenom hledáte špínu, protože nemáte pořádný argumenty!
A jak všichni nadáváte, že je Karel ve vládě, v jedné z nejhorších vlád vůbec, aspoň to není vláda prolezlá korupcí, spiknutími, ovládáním médií jako za dob opoziční smlouvy.
Nehledě na to, že Zeman není pro naši zemi žádným přínosem. Lidi z vesnice a nižší vrstvy ho volej, protože slyšel na to, že jim dá peníze a že kníže neni čech a že je rakušák, nebyl tu před revolucí a podobně. Prostě jednoduchej českej mozek. Mimochodem, je čech, má jen švýcarské občanství z doby kdy žil v exilu. Ale z druhý strany: Naprostá většina vzdělaných a inteligentních lidí, a většiny našich špiček, volí Karla. Zeman sice naslibuje hory doly, ale za prvé nic změnit nemůže a za druhé, kdyby mohl, radši si nahrabe a ještě dá něco kamarádům.

Na závěr krátké shrnutí: Nemyslím si, že Karel je ideální prezident. Má nějaké chyby, ale jiné, než ty, které mu většina lidí vyčítá, ty jsou opravdu nepodstatné a nesmyslné. Ale je milionkrát lepší než Zeman, všechny jeho názory a finance jsou transparentní, navíc mluví jako člověk a je schopen vzorně reprezentoval naši republiku.
Co mi na volbě nejvíc vadí, že je to jen mediální fraška a že se aspoň zjistí, kolik lidí, o kterých nemám valný názor, je v naši republice.

Žádné komentáře:

Okomentovat