čtvrtek 28. února 2013

Servis akcí - Březen

A máme tu další měsíc, který bude plný skvělých akcí. Nejen tedy akce moje a akce BrainWave Production, ale těšit se můžete na mnohem více!
A navíc, každých 14 dní vám budu v nové rubrice Zvedák přibližovat profily neznámých, ale excelentních kapel, odkazu se určitě dočkáte ;)

Takže.. jdeme na to :)

1.3. 2013 odstartuje největší zimní hudební festival, Žižkovská noc! Nabídne přes 100 vystoupení, a to nejen hudbu, ale i divadlo či poezii. Těšit se můžete třeba na Čokovoko, Skywalker, NVÚ, Bounce!Bounce!, All faces down nebo Prague Conspiracy. Vstup je do osumnácti klubů za 100,- přičemž páska platí jako vstup všude. A tohle bude bžunda!

2.3. 2013 Bude afterparty ŽN. V Chapeau rouge vystoupí live hiphopový projekt United Primitives a opravdu mě mrzí, že to na ně asi nestihnu. Další skvělí rockeři, na které se můžete těšit jsou J!Scream - právě nahrávají ve studiu a rozjedou to i na koncertě. Pak ještě třeba Coca Core Company a další..

2.3. 2013 - Vložte kočku a Žoviální orákulum v Dejvický  klubovně. Miluju ten první název ... :)

4.3. 2013 se odehraje ve známém Rock Café akce, na které vystoupí naprosto dokonalá Skalená treska - další opravdu chuťový skáčko. Pak se můžete těšit i třeba na Frozen Time..

6.3. 2013 jsou narozeniny rádia RockZone ! V Lucerna Music baru se tak můžete těšit na rockery  Five o´clock tea... pamatujete si jejich song Helmut ?  A pak teda Rybičky 48, no...

6.3. 2013 - a ten samý den se můžete těšit na obří prasopunk! Vagyny dy Praga... název mluví za vše.

6.3. 2013 - dotřetice všeho dobrého. V Rock Café vystoupí americká kapela Viza - ano, ti, kterým hostoval Serj Tankian a kteří na oplátku hostovali jemu při jeho říjnovém koncertě v Lucerně. Bubeník s obr hárem vás pobaví, takže přijďte podpořit velmi energickou kapelu!

9.3. 2013 se uskuteční v Kuřeti v hodinkách akce s kapelou Fast Fall Down, která je geniální. výborná funky rytmika bicí a hlavně basy a rockovej saund. Potom vystoupí ještě Jokers, který mám rád a znám je, a The Viv.

9.3. 2013 vystoupí také v Chapeau rouge LUS3 - a asi je bude zvučit Keddy :)

9.3. 2013 v klubu U staré paní také moji oblíbenci, River Jordan.

9.3. 2013 znovu a tentokráte na Chodovský tvrzi - vystoupí No Artist, Ropucha a Šašci bez hodnosti, takže další super akce. V tenhle den je to nějaký maso :D

13.3. 2013 se uskuteční velké finále ankety Zlatý David. Jde o anketu a nejhorší (ne)hudební počiny uplynulého roku, a celá akce je organizována Jardou z hudebnimasakry.cz . Vystoupí Peter Pan Complex, naprosto úžasná kapela, a The Vees, kterří taky stojí za to. Zlatý hřeb večera ale bude broumovská kapela Imodium, kterouo asi není třeba představovat.

13.3. 2013 - opět ve Vagonu, opět RHCP revival Prague - Paprikacze. Hvězdný El Kuna a Kulich se zbytkem bandy vám proženou bubínky peckama od redhotů a v nejlepším českym podání!

14.3. 2013 pokřtí své debutové album v klubu Chapeau rouge i kapela Blue Mysteries. Podpoří je Rodinná sešlost, a tahle kombinace je naprosto vražedná. Zahrají ještě The Ignu.

16.3. 2013 je na programu Febiofest - a letos nabízí velmi zajímavá jména! Třeba Atari Terror a Fice o´clock tea.

16.3. 2013 - v klubu XT3 pokřtí Zpětná vazba za podpory Kobylince, Punix 96 a Nouzovýho východu svoje nový CéDéčko!

22.3. 2013 zahrají v Pivnici u Lažanských Juicy Freak - známá pražská soulová kapela.

27.3. 2013 Student Fest. Další obrovská akce, kde je tolik jmen, že se bojím uvést příklad. Ale jo... Airfare, High Society, První Hoře,

29.3. 2013 je asi nejdůležitějsí akce měsíce!!! Všichni jste zvání na první ročník GEKOMfestu, na kterém kromě kapely Snow Job, která vystoupí po pauze, zahrají Jokers, dále pak Hunks and Jakes v novém složení, punkoví No Artist  a ještě Sůl Kamenná. Tenhle večírek v Chapeau rouge bude nezapomenutelnejj !!


Tak a to je asi vše. Je to pěkně nadupaný, tak si březen užijte :)

Žádné komentáře:

Okomentovat