středa 14. května 2014

Superhero

Myslím, že Rusové si nemohou stěžovat. Mají totiž nejlepšího prezidenta, jakého mohli mít. Pan Putin je totiž posledním žijícím superhrdinou - i ve svém mírně pokročilejším věku je schopen přehrát hokejisty, kteří tvrdě trénovali a hráli 20 let. Jasně, teď už jsou pár let v důchodu, ale pan prezident tréninky nepotřeboval prostě nikdy. A co teprve jeho další úspěchy?! Kdyby se letos přihlásit do Formule 1, určitě by nasázel všem 2 kola. Vždyť už jednou přece trénoval, odjel si pár kol... A to mu stačí, aby byl nejlepší. Je snad nejlepší ruský judista, a tak se také nabízí otázka, jestli celý život vlastně není sportovec a v politice ho pouze zastupuje jeho dvojník. Protože je přece nesmysl, aby stíhal obojí, že?
Každopádně tiše záviďme a doufejme, že si něco vyzkouší i náš pan prezident, když je takový rusofil. Protože to by se o něm teprve psalo ve všech novinách světa...

"Český prezident si vyzkoušel lední hokej. Hned při prvním vstupu na led ale v důsledku virózy upadl a o hůl, kterou měl místo hokejky, si roztrhl třetí bradu..."

Žádné komentáře:

Okomentovat